First Post!

First Post!

Ja, prvi post. Moral bi nekaj napisat ampak kaj? Zakaj sem sploh zacel s to traparijo, ki ima po vrhu vsega se trapasto ime? (BTW, ne, ne bo slovenskih krilatih znakov, ker jih ne pisem. Enostavno zato, ker je razporeditev slovenske tipkovnice tako bebava, da to ni res. Poleg tega sem prelen, da bi nek remapping naredil na X serverju).

BLOG! Zakaj? Nevem, Gaby me je zbudila ob pol sedmih, Jakob se je nekaj upiral spancu, psica se goni in vsa potrebna skace po stanovnju, cvili in voha enega psa, ki jo ze tri dni caka pred blokom. Prizgal sem TV z malim v narocju in zappal po kanalih. Jasno, nic. Potem pa en teleshopping, sinhronizirana reklama, v nemscino. Zenske, manekenskih postav se lepo smehljajo in vse je ‘vundabar’ in ‘vunderson’. Ne, ne znam nemscine. Bolj gledam manj mi je jasno. Psici se trga in cvili kot zmesana.

Nazaj k reklami, kaj sploh prodajajo. Nekaj za hitro porjavenje. Vasa koza bo edinstvena, temna, rjava, ne bo vam treba lezati ure in ure na soncu, ne bo vam treba v solarij in na koncu, nekaj, kar je se mene presenetilo, ne bo vam treba uporabljat kakih kapsul ala braunemon in ne bo se vam treba mazati s kremami. The fuck?! Kaj pa potem?? Odgovor je sila preprost.

AIRBRUSH! Ja! Airbrush, komplet, tak z barvo (oz karkoli ze tista pocarija je, s katero se naspricas), cevkami in vsem.

Svet je sel predalec, enostavno sem moral nekaj, nekam napisat. Z Jakobom v narocju sem se spravil instalirat WordPress. Nasel sem ga nekje med slovenskimi bloggerji, pa je bil tak easy install. BLOG… Kaka beseda…

Vmes sem sel previjat malega, ki se je dvakrat uspesno polulal, medtem ko je bil razvit, tokrat na sreco ne po sebi in ga nisem rabil preoblacit. Je pa slo po steni, po tleh in po raznih pripomockih, ki so ob previjalni mizi (ce bi tej dili lahko rekel miza).

Anyway, airbrush za porjavenje. Color Medvode, here we come! Vmes so zaceli prodajat neko zobno kremo za bolj bele zobe. Ja, movie star white… Spet manekenke in fotomodeli. Visoke licnice, dolge noge, rit in joske doma v omari. Ah reklame. Evo, osem in stiri minute. Kaj sedaj gledam? Nekaj, najbrz se bolj trapastega.

All Tipp Lotto. Za osem ‘ojro’ vam prodajo, ne vem tocno kaj, govora je bilo o statistiki, matematicnih analizah, loto listkih, v reklami se ljudje z vozijo z novimi avtomobili, se obmetavajo z denarjem (dobesedno) in se sploh smehljajo, vsi srecni. Potem se nekaj grafov, ki prikazujejo milijone evrov na Y osi in cas na X osi. Lahko si mislite.

Zdaj je prisel na vrsto super duper pekac, ki ga enostavno morate imeti. Ali pa tudi ne…

Psica tezi, mali spi, pocasi se bom spravil v sluzbo….

6 thoughts on “First Post!

  1. Aja, pozabil dodati 🙂
    Psica pa se ne goni vec, ker smo jo dali sterilizirat. So jo pa vsaj trije cakali pred bajto, ko se je gonila.

Comments are closed.

Comments are closed.