AAARGH!!! STOP! Moj TRR je odprt za vsa nakazila.

AAARGH!!! STOP! Moj TRR je odprt za vsa nakazila.

Nehajte z velikim pokom, z črnimi luknjami in drugimi dimenzijami ((WTF ?!?!?!)). A se je vsem utrgalo ali kaj še posebaj medijem. Včasih imam občutek, da imajo v tiskovnih agencijah zaposlene krave in teleta. In da potem od njih krave in teleta prepisujejo. Važno, da je senzacija!

Prosim vas, vsi, ki se bojite današnjega zagona pospeševalnika delcev v CERNu, dajte mi nakazat vsebino vašega transakcijskega računa.

PS: Dans bodo zadevo samo vklopil. In pogledal ce dela. Verjetno ne bo. Mogoce celo bo, vse kar bodo naredili je to, da bodo mal posvetli skozi tisti tunel no…

10 thoughts on “AAARGH!!! STOP! Moj TRR je odprt za vsa nakazila.

  1. Ej jest mam na računu samo 8 €. Tko da če ti bo zmanjkalo placa na tvojem računu za ves ta keš, se priporočam za ‘shambo za nedoločen čas’ 😀

  2. Ves kaj … tehle SCAMov imam jaz dovolj v inboxu … Je pa res, da so naredili vse kar so lahko …. v CERNu mislim … in se vedno smo tu …

    😉 YAAAAY 4 GEEEKS 😉

  3. Kaj si pravzaprav hotel povedati s PS-om? Da še ni čas za paniko, ker še ne bo začel delati s polno paro? Ker to bi pomenilo, da bo čas za skrb pač šele čez nekaj mesecev, ko bo delal na ful. Kar je prav enako bedasto, kot če te skrbi že sedaj.

    O.

  4. Saj ravno v tem je stvar. Zakaj bi bilo bolj nevarno, ko bo delal na ful? V obeh primerih je enako nič nevarno in s tem, ko razlagaš, da sedaj še ne dela na ful, paničarjem v bistvu daješ prav. Pa čeprav tega ne misliš.

    In če pomislimo, da so Američani hoteli narediti 4-x večjega (Superconducting Supercolider), kaj bi bilo šele potem:-)

    O.

  5. Okapi, takrat, ko bo delal na ful bo stvar proizvedla precej vec energije! Kar 1×10^-6 J! :> S tako kolicino energije se pa enostavno more nekaj zgoditi! :))

  6. > S tako kolicino energije se pa enostavno more nekaj zgoditi!

    Upajmo. Ker če se ne bo nič zgodilo, s(m)o vrgli stran 5 milijard evrotov.

    O.

Comments are closed.

Comments are closed.