Agregati slovenskih blogov ali bolje slovenski agregati blogov

Agregati slovenskih blogov ali bolje slovenski agregati blogov

Poznam tele agregate:

  • siblogs.com, ta je bil prvi. Starosta. Web 0.5 izgled in se vedno nekaj miga
  • sloblogi.net, ta je bil drugi. Prav tako ze starosta. Najprej so Robija kritizirali, da se enga pa res ne nucamo, kaj ga pa serje. Sedaj je pa slobloge prevzel Drugi Svet.
  • blogos.siol.net, ta je bil nekje tretje cetrti, nevem vec kdaj je nastal. Najbolj so mu godli domaci blogi, ki so gostovali na siolu. Nikoli jih nisem kaj prevec obrajtal.
  • blogorola.com, je bila tretje cetrta, oni so imeli celo bloge na papirju! Kako bizarno nas je vecina rekla.

Jih je se kaj vec? Mogoce. Drugi Svet? Drugega sveta ne stejem, not ne morem vpisati svojega bloga. Ali pa ne vem kje se vpise.

Torej, kot ze veste, sem, pardon smo, zaceli s pisanjem enega novega bloga. Trije modreci. Pa sem si rekel, dajmo blog vpisat v nase slovenske agregatorje. In sem ga vpisal. Najprej na Slobloge, potem na siblogs, potem se na blogorolo in na koncu se na siol. Danes je stanje tako:

  • Sloblogi me se niso potrdili. Poslal sem jim mail in jih vprasal v kaksni casovni enoti merijo cas do vpisa v agregat. Ure, dnevi, tedni …
  • Na siblogs imam uspesno zelen kvadratek, torej sprejemajo moj feed in tudi moj blog so vpisali. Bravo!
  • Blogorola me je vpisala, najnovejsih postov se ni notri, ceprav so bili napisani danes tekom dneva, tri ure nazaj. So pa v blogoroli posti, ki smo jih pisali se preden je bil blog dodan v agregat. Cudno. Morda to naredijo se za nazaj, ko pride njihov spider do bloga. Aja, pa na blogoroli sem opazil se, da objavljajo clanke s strani playboy.si. Clanke, ne blog zapise.
  • Siolov blogos? Vpisan in sprejemajo feed. Najvecje presenecenje izmed vseh. Se trije hiti od tam. Ok, zdaj so strije. :> Starih postov ni nikjer, za nazaj nic ne podelajo. Sram naj jih bo. 😉

V postu manjkajo nasi znaki. Vem. Mac OSa ne znam nastimat, da bi razpored tipkovnice lahko preklopil z roko, do miske se mi pa ni ljubilo. Se bom drugic bolj potrudil.

5 thoughts on “Agregati slovenskih blogov ali bolje slovenski agregati blogov

  1. V postu manjkajo nasi znaki. Vem. Mac OSa ne znam nastimat, da bi razpored tipkovnice lahko preklopil z roko, do miske se mi pa ni ljubilo. Se bom drugic bolj potrudil.

    Sys pref > International > Input Menu > Select next input source in menu
    🙂

  2. Pozdrav,

    a lahko navedeš na kateri mejl si poslal vprašanje o vpisu na slobloge? Ker nismo ničesar prejeli?

    Lahko ti pa direktno odgovorim, da nove bloge dodajamo vsak dan, tudi večkrat na dan, res pa je da nektare izmed blogov pred potrditvijo spremljamo tudi teden ali več. Tako je bilo tudi v tvojem primeru, danes pa je bil blog dodan v agregat Sloblogi.net

Comments are closed.

Comments are closed.