Dobrodošli invalidi, v Hoferju!

Dobrodošli invalidi, v Hoferju!

Nevem ali so vse trgovine v Hoferju takole opremljene ali samo tista v Hočah.

hoffer.jpg

Tole je vhod v trgovino. Na desni je tisti rotirajoči vrtiljak skozi katerega gre človek. Tisto na levi pa je nek prehod za nakupovalne vozičke.

Nekoga bi lepo prosil, da mi razloži, kako v to trgovino pride invalid z vozičkom? Se zapelje tam spodaj kjer gredo sicer nakupovalni vozički? Ali dobi pri vhodu še čelado, da ga tista plastična stvar, ki binglja proti tlom, ne butne po glavi?

Kaj pa stori mama z vozičkom? Prav tako rine voziček pod tisto limbo štango?

18 thoughts on “Dobrodošli invalidi, v Hoferju!

  1. dobra fotka.. sploh, ker se zadaj vidijo parkirisca za invalide.. no, mogoce hofer tretira drugace tiste, ki so na vozickih, kot pa ostale invalide..

  2. Na enak način, kot v Hoferju, imajo dostop urejen v Eurospinu – vsaj na Ptuju, s tem, da imajo cenejši parmezan in še en kup drugih sirov….

  3. ooo hudo, si me pa nasmejal sedaj. Mojemu dragemu sploh brati nisem mogla, tako sem se smejala. Hudiča, za nosečnice je to nevarno, da ne rodimo prezgodaj LOL

    Sicer pa sem iz Hoč in sem s kolegico parkrat obiskala Hoferja (ona rada tam kupuje) in sva tudi medve doktorirali, da sva spravili vozek čez in da mali nima boksarskega nosu zaradi tistih plastičnih “drogov”, ki gledajo navzdol.

    Ne vem, kako je v ostalih Hoferjih, ker ga ne obiskujem, samo tale v Hočah je res katastrofa….

  4. A zdaj se boš pa zaradi poceni »parmezana« (sploh je pravi parmezan?) vozil v drugo trgovino?

    Poznam podobne paciente… nekaj kupi v CityParku, potem gre nekaj iskat v Leclerc, po nekaj drugega v Tuš, namesto da bi vse kupil v eni trgovini. Potem pa še razlagajo kako je bilo nekaj pol evra ceneje. Vmes pa zagonil N > 1 ur za vse vožnje pa goriva za 2 evra.

    Ampak važno je, da je dobil tisto stvar pol evra ceneje.

  5. Ja, Hofer invalidom in otrokom v vozičkih poleg vseh ugodnosti omogoča še brezplačno “masažo” obraza s temi lopatkami-za boljšo prekrvavitev. Sijoče rdeča lica, ki vam jih bodo vsi zavidali!
    Groza!!! Na “takšne” kupce očitno niso niti pomislili (pa tudi sicer mi njihova oprema in razporeditev v prodajalnah ni preveč všeč-imam pa že raje blago na klasičnih policah, kot pa v nekih širokih stojalih).

  6. Alte, ne pametuj brez veze. Parmezan je precej cenejsi, ne, ni pravi parmezan, ker sploh ne vem kako zgleda. Tak zelen je in mal rdeckast…

    Izlet v hofer je bil pa v bistvu cisto priloznostne narave, heh.

  7. Ma kaj se sploh ubadaš s “Starim”. Veliko govori, sam pa pada na akcije in na dan objave zvišanja cene bencina drvi na črpalko ob 22h, da bi prihranil 🙂

  8. Enako ima narejeno tudi Špar v Nm. Tisto zadevo, ki se vrti prevzdigneš in umakneš, ampak ne nekdo na vozičku. Skratka butasto do konca. Sicer pa mislijo, da če narišejo enega invalideka na en parkirplac pred štacuno, so naredili dovolj. Ljudsko miselnost bo treba še dolga leta spreminjat. Žal je še veliko takih bedarij vsepovsod kljub predpisanim zakonom kako in kaj naj bo narejeno.

Comments are closed.

Comments are closed.