Mojca, Mojca

Mojca, Mojca

Mojca? Katera Mojca? Mojca Mavec, jasno!

Enostavno moram pisati o njej! Zakaj? Za hec! Samo zato, da me kak search engine poindexira. Nisem gledal Čez Planke, nisem bral revije Ona, kot, da bi moral brati vsak drug podlistek nevem katerih vseh časopisov. Podlistke prebiram pri tašči, ko sedim na sekretu, torej mogoče enkrat na teden po kakih deset minut. Tudi čez planke nisem hodil. Nekajkrat sem prebiral njen blog. Dolgo tega nazaj, takrat, ko je Jonas začel furati blog-elito. Mnjah. Pa so mi bili njeni zapisi preveč klobasasti in sem odnehal. Tako kot odneham pri večini blogov.

Kaj bom napisal o Mojci? Nič, vse skupaj je prav patetično, patetičen je cirkus okrog tega, patetični so užaljeni bloggerji, ki prebirajo raznorazne podlistke. Nekateri so naravnost užaljeni, prizadeti, drugi pravijo da so opeharjeni in se počutijo nategnjene…

Ja, booo-hooo! Za zjokat, resno! Wrist-slashing material! Jaz bi jo ((če bi bil na vašem mestu, samo nisem)) kar tožil. Za psihične posledice. Za luknjo v duši, ki je nastala, sedaj, ko se je razblinil mehurček vaših sanj. Ali pa kako podobno sranje.

Draga Mojca,

Od same žalosti sem si odgriznil levo nogo in že rahlo načel desni komolec preden so me medicinski brati splošne psihiatrične bolnišnice uspeli spraviti v prisilni jopič. Tole ti sedaj pišem iz oblazinjene sobe. Na žalost, boš dobila računalniški izpis tega kar sem napisal, ker mi zaradi želje po samo-poškodbah niso hoteli dati svinčnika, ker bi si ga več kot očitno zapičil v oko, uho, vratno žilo in v analno odprtino, to slednje zgolj iz čiste ekstaze in da še malo bolj zmedem svoje zdravnike, torej, dobila boš računalniški izpis, ker tole sedaj pišem na papirus z voščenko. Na papirus zato, ker so se bali, da bi si z navadnim listom naredil kako grdo ureznino na katero bi se potem podelal in e-coli bi naredila svoje in bi mi morali odrezati kak del telesa. Resnično me je vso to dogajanje prizadelo in sedaj se bom pritožil na višjo inštanco, zahtevam pravico za svoje duševne muke. Pravico zahtevam za sebe, za muke bi rad odškodnino. In to mastno!

Tvoj zvesti (bivši) oboževalec

Globoko sočustvujem s kolegi bloggerji, tistimi, ki so užaljeni, tistimi, ki so nategnjeni, tistimi, ki so opeharjeni in tistimi, ki so kakorkoli prizadeti. Dajmo, izrecimo sodbo in primerno kazen za vse vpletene. Kamenjanje se zdi primerno. Ali pa vislice s tanko jekleno žico, peneča kopel v solni kislini, pena se naredi kar sama od sebe!

Pogledal sem Die Hard 4. In vem, da bom umrl pokončno! Mojca, ti pa enkrat, ko boš v soseski, pokliči, pa greva na eno ječmenovo kavo ((moj zadnji modni krik, ker jo pač avtomat v službi servira)), ti mi pa detajlno opišeš kako zgledajo ustnice Miše Molk v živo…

6 thoughts on “Mojca, Mojca

  1. Moral bi prebrat uvodnik urednice One Sabine Obolnar v št. 30 (7. avgust) v zvezi z MM. Napisala je tudi tole: prebiranje blogov je zapravljanje dragocenega časa in denarja-damn, kolk € sem zdajle zapravla.

  2. > prebiranje blogov je zapravljanje dragocenega časa in denarja

    Po pravici povedano ima cisto prav. Sploh ce to pocnes v sluzbi. Izvzeti so edino kaksni blogi, ki ti sluzijo kot vir informacij, recimo, ko kak search algoritem isces… 😉

    Tko da, branje Kitovih prigod, dejansko je zapravljanje casa. ;> Je pa res, da je podobno kot ‘greva na kavo’. 🙂

  3. Ha, sem vedela, da bi ti morala dati drugo “kost” iz tega uvodnika-evo še en stavek: “… so pa ljudje, blog odvisniki, ki cele dneve in noči preživijo tamkaj, ob znanih in neznanih substancah; vsebina je itak nevzdržna, prav takšen je tudi jezik, ko človek najpogosteje niti ne ve, da ima opravka z domicilnim jezikom.”

  4. Paprika, dejva poglejva resnici v oci. Tko, direkt! ;> Eni dejansko cele dneve visijo na blogih. Eni celi razne blog portale in ‘agregatorje’ pisejo in jih razvijajo. Substance? Ves kolk je takih, ki se imajo pri nas za ‘smetano blogersko’ in pisejo o tem kako so bili pijani/zadeti in kaj so pili/jedli/uzivali. 🙂 Mar ne? Vsebina je pa marsikje res nevzdrzna.

    Gospa sicer posplosuje ampak, tako grozno dalec od resnice ni. Vecina blogov je crap.

    Bloggerji so pa precej prevec burno odreagirali kar se tega tice. 🙂

Comments are closed.

Comments are closed.