Spam po vaši meri!

Spam po vaši meri!

Google translator bo kmalu postal priljubljeno orodje spammerjev! Tole smo dobili v službi:

From: kevin brown [mailto:kibrownkevinuk_001@msn.com]
Sent: Thursday, December 18, 2008 7:56 AM
To: undisclosed-recipients:
Subject: Iz rjave Dr.kevin

Dragi Prijatelju,

Kako ste danes, in tvoja družina? Upam, da dobro, jaz sem Dr.kevin rjave. Iz Haledon, North West London, tukaj v Angliji. Jaz delam za Natwest Bank Corporation London. Pišem vam iz moje pisarne, da bo ogromno koristi za naju oba. V moji službi, ki je pomočnik direktorja (Greater London Regional Office, sem odkril opuščene vsoti 12,5 milijona $ ZDA dolar (Dvanajst milijonov petsto tisoč nas dolar) v račun, ki pripada eni od naših tujih kupcev Late g. Thompson Morrison ameriški državljana, ki na žalost izgubil življenje v letalski nesreči z Alaska Airlines Flight 261, ki je strmoglavil na 31. januar 2000, vključno z njegovo ženo in hčerko samo.

Izbira kontaktu ste se zbudili iz geografske narave, kjer živite, še posebej, ker se Ishlapjelost posla in zaupnost tukaj. Sedaj je bil naš bančni čaka na katerega koli od sorodnikov, da pridejo do zahtevka za vendar nihče ni naredil tega. Jaz osebno pa je bila neuspešna pri iskanju s sorodniki za 2 leti, zdaj sem poskušala predstaviti vaše privoljenje, da boste kot sorodnikom / Will Upravičenec do pokojnika tako, da se izkupiček od tega računa vrednotijo po 12,5 milijonov dolarjev se lahko plača s tabo.

To bo izplačana v skupni rabi ali se ti odstotki največ 60% za mene in 40% za vas. Imam zavarovane vse potrebne pravne dokumente, ki se lahko uporabljajo za nazaj do tega zahtevka, ki smo. Vsi, če je potrebno, da izpolnite v vašem imena do dokumentov in Preveriti je na sodišču dokazati, da sem vas kot zakonitega upravičenca. Vse kar zahtevajo zdaj je tvoj iskren Co-operation, zaupnosti in zaupanja, da bi nas vidi to transakcijo skozi. Zagotavljam ti, da te bodo izvajale v okviru zakonite dogovor, ki bo varoval ste iz katerega koli na law.Please kršitev, zagotovi me naslednje: kot smo 7 dni, da bi sistem deloval s pomočjo. To je zelo NUJNO prosim.

1. Polni: Ime
2. Tvoja: Telefonska številka
3. Vaš kontaktni naslov.
4. Starost:
5.Core Job / Poklic:
6.sex:

Ob šel skozi metodično iskanje, sem se odločil, da v stik z vami v upanju, da boste našli ta predlog zanimiv. Prosim za vašo potrditev in to sporočilo z navedbo vaše zanimanje, vam bom dajal z več informacij. Truditi, da me poznate svoje odločitve ne me čaka.

S spoštovanjem,
Dr.kevin rjave.

4 thoughts on “Spam po vaši meri!

  1. Jep. Se en dokaz da Y2K ni bil samo “mood swing”. Sicer je bilo malce pozno, ampak zagotovo niso upgradal SW v tisti leteci krsti.

    Drugace pa zanimivo branje. Si kdaj razmisljal, da bi kaj podobnega poslal Slovenskim Novicam ?

Comments are closed.

Comments are closed.