V letu 2009 bo …

V letu 2009 bo …

Kaj se bo dogajalo v letu 2009 s Prigodami Kita? Obljubljam, da ne bom dramatiziral z zapiranjem bloga in pisanjem poslovilnih pisem. Hkrati ne bom čez nekaj dni potem pisaril ‘ko vas jebe’ prispevkov in ponovno odpiral blog, češ, saj itak blog pišem samo za sebe.

Prav tako ne bom linkov do blogov, ki jih berem raztegnil v tri krasne, bom pa dodal kak zanimiv blog, če ga bom našel in ga hkrati uspel spremljati. Kot kaže, pa je veliko več možnosti za to, da še kak blog izgine iz mojega spiska blogov, ki jih občasno prebiram. 🙂

Precej sem prepričan, da vas bom razveselil še s kakšno zanimivo osebo v rubriki Kitovih Deset. Kot prva bo to milostljiva gospa urednica prve prave revije za prave Moške pri nas in hkrati edina ženska urednica moške revije, Barbara Bizjak. Kasneje, pa še kdo.

Do nekih drastičnih sprememb pa ne bo prihajalo, še vedno bom zateženo ciničen, sarkastičen in bom pridno delal odstavke, napačno postavljal vejice in marsikdaj mimo usekal kako veliko začetnico.

Vsem enainsedemdeset tisoč sedemstotrinajst obiskovalcem (v povprečju dvestoen obiskovalec na dan) želim srečno, zdravo in čim manj recesivno leto 2009. V letu vladavine Boruta in Danila I. naj vam bo sreča mila, zdravje krepko in žepi polni denarja, dasiravno zaradi devalvacije. Tudi to je nekaj!

Srečno, in ne pozabite, drugo leto bo za eno sekundo krajše kot je bilo letošnje!

2 thoughts on “V letu 2009 bo …

Comments are closed.

Comments are closed.