4439 dni

4439 dni

4439 dni je od moje prve objave, ki pa ima številko 2. To pa zato, ker se ob namestitvi WordPressa ustvari Hello World objava, ki ima številko 1. Dotični zapis, ki ga trenutno berete pa ima številko 2494. Vmes jih nekaj manjka. Koliko točno, ne vem. Geslo za blog sem vmes petkrat že pozabil. Zdaj se prijavim tako, da v bazi nastavim novo geslo, ki si ga ne zapomnim. Hardcore.

No, tri ure nazaj sem nekaj prčkal po Lubici in skupaj zbrcal tale blog, da je spet delujoč. Woohoo, Kit spet piše! Ne pa ne. No, piše, samo, eh, ne vem. Vseeno. Torej, sedaj že tri ure brskam in prčkam, namesto, da bi se učil propozicije ((Bom razložil ob spodaj)), in prebiram kakšne neumnosti sem pisal včasih in kakšni so bili odzivi na moje neumnosti. O čem vse nisem pisal? Presenetilo me je število ljudi, ki so me spremljali in interakcija. Stik sem ohranil z zelo redkimi, najbrž bi moral večkrat priti na kak blog party. Blog meet. Ali pa organizirati več nespodobnih zabav. Dve sta bili odločno premalo.

4493 dni je 145 mesecev, kar znese 634 tednov. Dvanajst let, en mesec in petindvajset dni. Ema in Jakob v šestem in sedmem razredu. Zamenjal sem kake tri firme, žena je še vedno ista :). Nova pridobitev sta dva konja. Konj in poni. Z glavo naprej sem se vrgel v konjeništvo ((Včasih kr dobesedno)). A sem to že pisal v kakšnem postu? Mogoče, ne da se mi iskati. Učenje propozicij se navezuje na konje, bolj natančno na učenje za pridobitev tekmovalne za preskakovanje ovir.

Nikoli nisem bil športnik. Sedaj sem pa končno našel perfekten šport zase. Konjeništvo – pa ne ene pičkaste dresure ampak preskakovanje! Kaj lepšega za lenega Kita? Sam sediš gor in konj gre sam naprej!

No zdej grem pa spat, zjutraj bom jokal, ko bo treba vstat.

PS: A kak slovenski blog agregator še deluje? Slo blogi ima že dve leti zategnjeno ročno.

4 thoughts on “4439 dni

Comments are closed.

Comments are closed.