Boot, Boot, Install, Install…

Boot, Boot, Install, Install…

Prišel je čas, ko se bo moja službena Developer™ mašina morala zazreti sama vase, ugotoviti, da je nekje nekaj močno usrala in se bo hočeš-nočeš morala reinkranirati.

Operacijski sistem katerega imena ne izgovarjamo, omenjamo in zapisujemo je podlegel kilometrini. Po dobrem letu uporabe je pretežno neodziven, počasen in napol delujoč. Zakaj se je to zgodilo po skoraj mesecu dni neuporabe ((praktično cel december me ni bilo v službi)) ne vem. Kaj predstavlja coklo, tudi ne. Stvar enostavno ne dela, oziroma deluje na pol, pokašljuje in jamra. Clearcase ne dela, ne morem pognati nobenega .net programa ((in ja .net je se vedno instaliran)), Firefox se precej cudno obnasa…

Spoštovane Bralke, Bralci, Vesoljci in Zobna Miška. Sedajle slavnostno razglašam, da imajo Windows XP na Developer™ mašini rok trajanja 1/BWy. Kaj dosti več pa ne.

Zapojmo dosedanji inkarnaciji pesem v slovo…

3 thoughts on “Boot, Boot, Install, Install…

  1. .net sem samo tako omenil, ker sem opazil da programi ne delajo. Drugace pa, verjetno bi mi pustili, samo je potem tolk enih drugih problemov s kompatibilnostjo, ki bi jih naceloma lahko resil ampak sem zdaj razvijal nekaj kar je bilo Windows based in se mi ne bi dalo vsega v VMWare oknu poganjat.

Comments are closed.

Comments are closed.