Jest sem konc!

Jest sem konc!

Kako konc? Ja konc. Ni me več. Na slovenski blog sceni sem umrl. Mislim, nisem lih dobesedno umrl ampak blogov ne berem več. Če dobro razmislim jih niti prej nisem bral, razen redkih izbrancev, pa še takrat je bil moj attention span nekaj minut in sem potem kaj hitro obupal in preskakoval text. Je kaj pametnega na naši blog sceni? A sploh še kdo piše blog razen Hada? :> No saj verjetno še marsikdo piše.

Me pa res zanima, kdo so trenutno tisti, med bolj branimi blogi. Skoraj bi si upal trditi, da so to bolj znane osebnosti, ki so bile v bloge vržene bolj kot ne na silo in jih ljudje berejo predvsem zato, ker so bili ti ljudje znani že od prej. A je v Sloveniji sploh kakšna internetna osebnost? Ajde, požigalcev ne bom omenjal.

Kaj se je zadnjih nekaj let dogajalo z menoj? Marsikaj! S celo familijo smo se uspeli preseliti in nastaniti v Slovenski Bistrici, ampak tega je že dolgo. Vmes je uspela tudi poroka, ne s celo familijo, poročil sem se samo z Gaby. :>

Lani sem izpustil izbor za pesem evrovizije, vem, vem, kesam se. Ampak ob silnih menjavah služb (trenutno sem nezaposlen, resno) in dogajanju na polno povsod enostavno ni bilo nekega pravega časa in volje. Še vedno dokaj pridno pišem Three Wise Men blog (ki je skoraj samo The Wise Man zadnje čase in je pravkar doživel stilsko preobrazbo) in se trudim z linuksi in open sursi.

Se bom probal kaj več oglašati… Ampak ničesar ne obljubim. 🙂

PS: Letos k bo 20.11.2011 bodo spet vsi veseli.

PPS: Za SEO optimizacijo tegale bloga mi še vedno dol visi…

3 thoughts on “Jest sem konc!

Comments are closed.

Comments are closed.